Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
22 decembrie 2015, 17:00 Muzica din filme views 8775
Mini Miss și Mini Mister Găgăuzia 2015 (Foto)
22 decembrie 2015, 17:00 Muzica din filme views 8775

Mini Miss și Mini Mister Găgăuzia 2015 (Foto)

Recent, la Palatul Central de Cultură din orașul Comrat a avut loc concursul de talente pentru copii "Mini Miss și Mini Mister Găgăuzia 2015". Conform tradiției, «Moldovenii.md» a fost partener al evenimentului.

La concurs au participat treisprezece copii din Găgăuzia.

Participanții au concurat la cinci probe: salutul, parodierea unui artist, avangarda, unde participanții au prezentat vestimentație cu elemente naționale, confecționată de ei, demonstrînd "Prietenia popoarelor", precum și defilarea în ținută de gală.

Oaspeții evenimentului și juriul au apreciat organizarea concursului pentru copii.

Printre membrii juriului și invitați au fost un deputat în Parlamentul Republicii Moldova, reprezentanți ai Centrului Rus de Știință și Cultură în Republica Moldova, primarul orașului Comrat, reprezentanți ai concursului "Mini Miss și Mini Mister Moldova".

La eveniment a participat și celebrul muzician și producător moldovean Constantin Moscovici.

"Aici am văzut cea mai valoroasă proprietate a Găgăuziei și a întregii țări – copiii noștri frumoși. Atunci cînd sînt copiii frumoși, și părinții sînt frumoși", a opinat Moscovici.

Evenimentul s-a încheiat cu ceremonia decernării premiilor. Nicoleta Petcov a devenit cîștigătoarea titlului "Mini Miss" în categoria celor mai mici participanți. În a doua categorie de vîrstă, titlul i-a revenit Juliei Arabadji. Anastasia Ghimișli a primit titlul de "Mini Miss" în categoria copiilor mai mari.

Toți participanții s-au ales cu premii și cadouri din partea sponsorilor și partenerilor concursului.

Concursul pentru copii "Mini Miss și Mini Mister Găgăuzia" a ajuns la a cincea ediție. Scopul evenimentului este dezvoltarea potențialului creativ al autonomiei și identificarea noilor talente în Găgăuzia. Este de remarcat că la două săptămîni după concurs, una dintre finalistele "Mini Miss și Mini Mister Găgăuzia 2015", Anastasia Levcenco, a ocupat primul loc și a cîștigat Marele Premiu la concursul național "Steaua Chișinăului – Steaua Moldovei 2015".

Cuvinte cheie:

Miss , Găgăuzia , concurs , copii , Comrat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1839
Populația:
930 locuitori

Iordanovca este un sat şi comună din raionul Basarabeasca. Iordanovca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la distanța de 10 km de orașul Basarabeasca și la 86 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 930 de oameni. Satul Iordanovca a fost menționat documentar în anul 1839.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.