Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 13069 Vizualizări

La intrarea în Camenca a fost instalat un automobil distrus


Direcția Comisiei de anchetă a raionului Camenca a finalizat investigarea accidentului rutier în urma căruia șoferul Nicolae Pavlenco în vîrstă de 23 de ani s-a ales cu traume grave.

Serviciul de presă al Comisiei de anchetă informează că în noaptea de 29 iulie Pavlenco, fiind în stare de ebrietate la volanul automobilului „VAZ-2104", a depășit regimul de viteză, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Conducătorul auto s-a ales cu traume periculoase, iar locuitoarea orașului Camenca în vîrstă de 22 ani care se afla cu el în automobil – traume ușoare.

Acum automobilul distrus „VAZ-2104" poate fi văzut la intrarea în Camenca, fiind instalat pe un piedestal și servind drept o amintire pentru șoferi despre necesitatea asigurării securității circulației rutiere.

De menționat că acesta nu este primul accident rutier care s-a produs din vina lui Pavlenco. La 1 iunie 2016, fiind în stare de ebrietate, el a tamponat o femeie în vîrstă de 45 de ani , o angajată a serviciilor comunale, care făcea ordine pe marginea carosabilului. Peste 4 zile victima a decedat în secția de reanimare.

Atunci, potrivit sentinței Judecătoriei raionului Camenca, Pavlenco a fost condamnat la 4 ani și 3 luni de privațiune de libertate condiționat, fiind lipsit de dreptul de a conduce mijlocul de transport timp de trei ani.

Cuvinte cheie:

Transnistria , automobil , drum

Localităţile Moldovei şi diasporei

Manta

Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
2917 locuitori

Manta este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Manta și Paşcani. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Cahul și la 77 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2917 oameni. Satul Manta a fost menționat documentar în anul 1436.

Citeşte mai departe