Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
07 septembrie 2018, 17:07 DJ din Moldova views 17188
La intrarea în Camenca a fost instalat un automobil distrus
07 septembrie 2018, 17:07 DJ din Moldova views 17188

La intrarea în Camenca a fost instalat un automobil distrus

Direcția Comisiei de anchetă a raionului Camenca a finalizat investigarea accidentului rutier în urma căruia șoferul Nicolae Pavlenco în vîrstă de 23 de ani s-a ales cu traume grave.

Serviciul de presă al Comisiei de anchetă informează că în noaptea de 29 iulie Pavlenco, fiind în stare de ebrietate la volanul automobilului „VAZ-2104", a depășit regimul de viteză, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Conducătorul auto s-a ales cu traume periculoase, iar locuitoarea orașului Camenca în vîrstă de 22 ani care se afla cu el în automobil – traume ușoare.

Acum automobilul distrus „VAZ-2104" poate fi văzut la intrarea în Camenca, fiind instalat pe un piedestal și servind drept o amintire pentru șoferi despre necesitatea asigurării securității circulației rutiere.

De menționat că acesta nu este primul accident rutier care s-a produs din vina lui Pavlenco. La 1 iunie 2016, fiind în stare de ebrietate, el a tamponat o femeie în vîrstă de 45 de ani , o angajată a serviciilor comunale, care făcea ordine pe marginea carosabilului. Peste 4 zile victima a decedat în secția de reanimare.

Atunci, potrivit sentinței Judecătoriei raionului Camenca, Pavlenco a fost condamnat la 4 ani și 3 luni de privațiune de libertate condiționat, fiind lipsit de dreptul de a conduce mijlocul de transport timp de trei ani.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Transnistria , automobil , drum

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Municipiu
Prima atestare:
1408
Populația:
93000 locuitori
Logo

Bender este un municipiu din Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 61 km de Chișinău. În componența orașului este inclusă comuna Proteagailovca. Conform datelor din anul 2011, populaţia localității constituia 93 000 de oameni. Localitatea Bender a fost menționată documentar în anul 1408 cu denumirea Tighina.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.