Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
10 august 2018, 16:00 Muzica rock views 11472
Mai mult gaz gratuit pentru unii beneficiari de compensații din stînga Nistrului
10 august 2018, 16:00 Muzica rock views 11472

Mai mult gaz gratuit pentru unii beneficiari de compensații din stînga Nistrului

Pentru o parte dintre beneficiarii de compensații din stînga Nistrului, norma de gaze pentru care nu plătesc va fi mărită. Este vorba despre pensionarii solitari, care nu sunt încadrați în cîmpul muncii.

Presa din regiune scrie că se propune suplimentarea normei gratuite, în perioada sezonului de încălzire, cu 70 de metri cubi de gaze lunar. Facilitatea vizează persoanele în etate care locuiesc în case particulare cu încălzire autonomă.

În prezent, norma lunară de gaze naturale pentru care pensionarii solitari nu plătesc este de 140 de metri cubi, în sezonului de încălzire. După suplimentare, norma va constitui 210 metri cubi lunar. Conform tarifului actual, economia suplimentară va fi de 56 de ruble transnistrene lunar.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

Transnistria , gaz

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1914
Populația:
1369 locuitori

Vladimirovca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Slobozia și la 91 km de Chișinău. Populaţia satului Vladimirovca alcătuia 1369 de oameni în anul 2004. Satul Vladimirovca a fost înființat în anul 1914.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.