Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 iunie 2015, 15:18 Muzica uşoară views 9466
Tinerii din Călărași au prezentat lipsa accesibilității în instituțiile publice pentru persoanele cu dizabilități
Foto: altec.de
05 iunie 2015, 15:18 Muzica uşoară views 9466

Tinerii din Călărași au prezentat lipsa accesibilității în instituțiile publice pentru persoanele cu dizabilități

Copii și tineri din raionul Călărași prezintă lipsa accesibilității în instituțiile publice pentru persoanele cu dizabilități prin intermediul unei expoziții de fotografii, scrie voceatinerilor.md.

Expoziția de fotografii va fi organizată sâmbătă, 6 iunie, la ora 11.00, în fața magazinului central, de pe strada Mihai Eminescu din Călărași (lângă primărie).

Prin intermediul imaginilor, un grup de copii și tineri cu dizabilități vor să vorbesc societății despre lipsa accesibilității în orașul Călărași, despre importanța incluziunii și a unui mediu favorabil de dezvoltare.

În cadrul evenimentului vor fi transmise mesaje ce promovează drepturile persoanelor cu dizabilități și participarea acestora la viața publică.

Activitatea are scopul de a sensibiliza și a atrage atenția opiniei publice și a autorităților publice locale din Călărași asupra accesibilității persoanelor cu nevoi speciale la servicii și viață socială activă.

Expoziția de fotografii este realizată în urma unui parteneriat dintre Asociația Obștească „Dorinața" din Călărași și Centrul Media pentru Tineri din Chișinău.

Evenimentul face parte din proiectul „Abilitare prin Comunicare", realizat de Centrul Media pentru Tineri, cu susținerea Reprezentanței SOIR în Moldova.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

expoziție , tineret , oameni , restrictie , fotografie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1773
Populația:
3640 locuitori

Butor este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Butor și India. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Grigoriopol și la 73 km de Chișinău. Populaţia satului Butor alcătuia 3640 de oameni în anul 2000. Satul Butor a fost menționat documentar în anul 1773.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.