Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
08 august 2022, 12:30 views 2502
Ce a decis Judecătoria Chișinău despre Tarifele la transport în Capitală
Foto: suntparinte.md
08 august 2022, 12:30 views 2502

Ce a decis Judecătoria Chișinău despre Tarifele la transport în Capitală

Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Rîșcani a respins cererea Cancelariei de Stat privind anularea noilor tarife la transportul public în Capitală. Potrivit magistraților, această sesizare este neîntemeiată. Anunțul a fost făcut de către primarul mun. Chișinău, Ion Ceban, în cadrul ședinței săptămînale a primăriei.

”Instanța de judecată nici nu avea cum să dea în aceste condiții, chiar dacă avea presiuni și știm foarte bine cine a sunat și de cîte ori a sunat, cui a sunat, ca să anuleze ceea ce a luat ca și decizie primăria mun. Chișinău și Consiliul Municipal Chișinău. Sper că în continuare, instanțele de judecată nu se vor lăsa presate de această gașcă de incompetenți și ipocriți, care luptă pentru dreptate, în ghilimele, după ce au scumpit totul de 4sau chiar 6 ori”, a declarat Ion Ceban, transmite realitatea.

Ion Ceban mai spune că reprezentanții Cancelariei de Stat planifică să conteste decizia instanței, dar, cel mai probabil, o vor face în campania electorală.

”A luat tare peste urechi șeful Cancelariei de stat și va fi demis, dacă nu găsește soluții pentru a anula decizia primăriei”, a mai spus primarul.

Reprezentanții Cancelariei de Stat nu au comentat informațiile.

Amintim că după ce primăria mun. Chișinău a majorat tarifele la călătoriile cu transportul public, Cancelaria de Stat a contestat de decizia în instanța de judecată.

 

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

judecata , tarife , transport , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1949
Populația:
336 locuitori

Floreni este un sat din cadrul comunei Sculeni, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 27 km de orașul Ungheni și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 336 de oameni. Satul Floreni a fost înființat în anul 1949.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.