Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
26 decembrie 2020, 14:00 views 3242
Trei troleibuze, decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă, circulă prin Chișinău
26 decembrie 2020, 14:00 views 3242

Trei troleibuze, decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă, circulă prin Chișinău

Trei troleibuze decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă circulă pe străzile Chișinăului. Este vorba de câte un troleibuz de pe rutele 10, 12 și 22.

Troleibuzele au început să circule din seara de Crăciun pe stil nou, 25 decembrie. Anunțul a fost făcut de Regia Transport Electric, transmite IPN.

Regia mai anunță că în seara de Revelion vor fi puse în circulație, suplimentar, alte două troleibuze amenajate cu decorațiuni. Cele cinci mijloace de transport vor face câte un tur prin tot orașul.

Tot pe 25 decembrie, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a desfășurat Caravana Salvatorilor și Pompierilor. 22 de autospeciale de intervenție decorate cu luminițe de sărbătoare au format o coloană de tehnică specializată. Autospecialele au pornit la ora 18.00 de pe strada Calea Ieșilor și au intersectat arterele principale ale Chișinăului. La ora 19.20, Caravana a fost inaugurată pe Aleea MAI din sectorul Buicani de către conducerea Ministerului Afacerilor Interne și IGSU.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , troleibuz

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1933
Populația:
1090 locuitori

Ruseni este un sat din cadrul oraşului Anenii Noi, raionul Anenii Noi. Satul este situat la o distanță de 3 km de orașul Anenii Noi și la 35 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1090 locuitori. Satul Ruseni a fost înființat în anul 1933.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.