Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
09 decembrie 2020, 12:00 views 2945
În primăvară în capitală va fi finalizată reconstrucția stadioanelor mai multor licee din sectorul Botanica (Foto)
09 decembrie 2020, 12:00 views 2945

În primăvară în capitală va fi finalizată reconstrucția stadioanelor mai multor licee din sectorul Botanica (Foto)

În municipiul Chișinău continuă active lucrările de reconstrucție a stadionului sportiv pentru liceele M. Grecu și N. Iorga din sectorul Botanica, care urmează să fie finalizate în primăvara anului 2021.

Anunțul a fost făcut de vicepretorul sectorului Botanica, ex-consilierul municipal din partea PSRM, Iurie Vitneanschi, transmite Noi.md.

El a menționat că în aceste instituții de învățămînt studiază aproape 3 mii de elevi, fiecare dintre care deja în primăvară va putea juca pe un teren sportiv nou.

Lucrările au început cu mai mult de o lună în urmă. Au fost deja instalați stîlpii și suporturile. Au fost efectuate lucrări de construcție a pernei pentru teren în proporție mai mult de 50%. Aceste lucrări sînt efectuate de primărie.

Este de remarcat faptul că proiectul este realizat cu sprijinul Federației de fotbal, care va oferi suprafață pentru terenul de fotbal.

Cuvinte cheie:

scoala , Botanica , stadion

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
345 locuitori

Fîrlădenii Noi este un sat din cadrul comunei Fîrlădeni, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Căușeni și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 345 de oameni. Satul Fîrlădenii Noi a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.