Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 901 Vizualizări

Primul magazin Viorica cu un concept inedit, deschis la Chișinău


De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul de open space, informează Noi.md.

Punctând o locație nouă, am întrunit aici rezultatul muncii noastre după rebranding. În acest magazin, toți clienții vor avea posibilitatea să testeze produse de îngrijire facială și corporală a gamelor noi Viorica Basic Care și Viorica Vie. La fel, aceștia vor cunoaște gama Sensivio, destinată îngrijirii intime, această gamă fiind recomandată de Asociației Medicilor Obstetricieni-Ginecologi din Republica Moldova”, spune Diana Munteanu, marketing manager Viorica.

Pentru Viorica, rebrandigul a fost un pas spre care a mers mai bine de 3 ani iar în rezultat toate produsele au primit un upgrade pe măsură.

”Am renunțat la peste 1900 CHIMICALE DĂUNĂTOARE, am renunțat la ambalajul de polietilenă, am renunțat absolut la toate ingredientele de origine animală. Produsele noastre sunt testate clinic, iar calitatea și eficiența acestora se datorează extractelor și uleiurilor din PLANTE MEDICINALE cultivate în ECOFERMA VIOPARK, plantație ecologică a cărei obiectiv este cultivarea plantelor eco-pure în conformitate cu principiile permaculturii. O atenție deosebită aș vrea să acord gamei SanWise, linie de produse pentru dezinfectarea mâinilor cu o concentrație de 80% etanol, ce distruge 99,9 % bacterii, destinată inclusiv pentru pielea sensibilă”, a menționat Diana Munteanu.

În premieră, în noul magazin Viorica, situat în Centrul Comercial “Gemeni”, a fost deschis primul punct de colectare a ambalajului cosmetic. Potrivit celor de la ”Viorica”, este responsabilitatea socială a fiecărui cetățean să aibă grijă de spațiul în care locuiește, iar compania a decis să stimuleze reciclarea ambalajului, astfel încât fiecare vizitator al magazinului garantat primește un cadou.

”Invităm cu drag toți vizitatorii să descopere schimbarea prin care a trecut brandul Viorica”, a mai adăugat Diana Munteanu.

 

Cuvinte cheie:

magazin , Viorica Cosmetic , Chisinau

Localităţile Moldovei şi diasporei

Rezina

Statut:
Sat
Prima atestare:
1502
Populația:
905 locuitori

Rezina este un sat din cadrul comunei Mănoilești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Ungheni și la 112 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 905 oameni. Satul Rezina a fost menționat documentar în anul 1502.

Citeşte mai departe