Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
09 iunie 2020, 12:20 views 2738
Terenurile de joacă din parcurile capitalei ar putea fi închise
09 iunie 2020, 12:20 views 2738

Terenurile de joacă din parcurile capitalei ar putea fi închise

Terenurile de joacă de afară pentru copii ar putea fi închise, iar în această săptămînă, municipalitatea va cere părerea specialiștilor.

În acest context, primarul general Ion Ceban a venit în această dimineață cu un apel către părinți, ca să nu își lase copiii la terenurile de joacă pentru că acestea încă prezintă o potențială sursă de infectare.

„Astăzi, vin iarăși cu un apel către Comisia municipală. Și data aceasta pentru siguranța copiilor. În parcuri, în zonele verzi. Copii sînt lăsați să se joace la terenurile de joacă care prezintă la fel un pericol extrem de mare. Rog astăzi părinții să nu permită copiilor la aceste terenuri, pentru a nu expune micuții pericolului. Pe parcursul săptămînii rog specialiștii să analizeze toate opțiunile și să veniți cu recomandări, iar noi vom face tot pentru a proteja cetățenii noștri, poate iarăși vom interzice la terenurile de joacă, acolo unde copii pun mînuțele, gurița și poate fi periculos. Dragi părinți mă adresez dumneavoastră. Eu la fel am doi copii mici. Ieșim în parcuri la plimbare, dar haideți să evităm zonele de joacă pentru copii”, a declarat Ion Ceban în cadrul ședinței serviciilor primăriei Chișinău din această dimineață.

Edilul capitalei afirmă că municipalitatea în continuare vor fi dezinfectate. „Eu știu că e complicat să explicăm copiilor că nu se poate, dar trebuie să o facem pentru binele lor”, a conchis primarul.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , Teren de joacă

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
660 locuitori

Burghelea este un sat din cadrul comunei Işcălău, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Fălești și la 132 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 660 de oameni. Satul Burghelea a fost menționat documentar în anul 1830.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.