Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
23 martie 2020, 17:40 views 3233
Școlile din Chișinău se pregătesc pentru trecerea la învățămîntul de la distanță
23 martie 2020, 17:40 views 3233

Școlile din Chișinău se pregătesc pentru trecerea la învățămîntul de la distanță

Instituțiile municipale de învățămînt au pregătit metodologia pentru implementarea procesului de învățămînt de la distanță, iar instituțiile municipale de învățămînt au inventar tehnic pentru realizarea acestui lucru.

Șeful Direcției municipale generale educație, tineret și sport, a declarat astăzi, la ședința on-line a serviciilor Primăriei municipiului Chișinău, că pedagogii din instituțiile municipale de învățămînt și-au declarat susținerea pentru a trece la acest sistem de învățămînt, dar a atenționat că nu toți elevii au acces la mijloacele tehnice necesare recepționării lecțiilor on-line.

Potrivit primarului general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, Universitatea Tehnică și Academia de Studii Economice și-au declarat disponibilitatea de a participa la dezvoltarea proiectului de învățare la distanță, transmite Noi.md cu referire la Moldpres.

Instituțiile de învățămînt din Republica Moldova și-au suspendat, pînă la data de 31 martie, procesul de învățămînt.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

scoala , Chisinau , învăţămînt

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1667
Populația:
856 locuitori

Pripiceni-Răzeşi este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pripiceni-Curchi și Pripiceni-Răzeşi. Satul Pripiceni-Răzeşi este situat la o distanță de 22 km de orașul Rezina și la 99 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 856 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1667.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.