Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
24 ianuarie 2020, 17:30 views 5241
Trei familii din Chișinău, nevoite să asculte zilnic marș funerar (Video)
24 ianuarie 2020, 17:30 views 5241

Trei familii din Chișinău, nevoite să asculte zilnic marș funerar (Video)

Trei familii care dețin apartamente la sol într-o curte de pe strada Alexei Mateevici din Chișinău, sînt terorizate de cîteva luni să asculte în regim non-stop muzică funebră.

Oamenii declarăcă un om de afaceri influent ar face presiuni asupra lor ca să le vîndă locuințele la preț derizoriu și să acapareze terenul pentru o construcție multietajată.

Acestea s-au adresat în repetate rînduri la organele de drept, însă nu au fost ajutați și au depus o sesizare pe Harta Corupției a portalului Anticorupție.md.

După ora 22:00, din apartamentul vecin, unde nu locuiește nimeni, se aude muzică funerară, care răsună în toată casa.

În același timp, proprietarii apartamentului au făcut și un apel la poliție. Polițistul a spus că nu poate să facă altceva, decît să constate încă o dată perturbarea liniștii și să-i mai aplice proprietarului apartamentului vecin o amendă.

Locuitorii din curtea cu bucluc au mai spus că s-au adresat în repetate rînduri la poliție, însă oamenii legii nu au făcut altceva decît să constate contravenția și să întocmească peste 30 de procese verbale pentru perturbarea liniștii. Mai mult, polițiștii le-ar fi comunicat că nu pot să-l găsească pe Vasile Lesnic, iar amenzile nu sînt achitate.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

muzica , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1554
Populația:
1125 locuitori

Holoşniţa este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Holoşniţa și Cureşniţa. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Soroca și la 171 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1125 de oameni. Satul Holoșnița a fost menționat documentar în anul 1554.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.