Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
18 ianuarie 2020, 11:40 views 3157
Un bulevard din Chișinău ar putea fi redenumit în memoria lui Ștefan Petrache
18 ianuarie 2020, 11:40 views 3157

Un bulevard din Chișinău ar putea fi redenumit în memoria lui Ștefan Petrache

Interpretul Cătălin Josan cere responsabililor de la Primăria Capitalei redenumirea unui bulevard din capitală în numele lui Ștefan Petrache și lansează o petiție în acest sens.

„Solicit primăriei mun. Chișinău redenumirea unui bulevard din capitală în numele lui Ștefan Petrache. Nimic nu poate înlocui golul pe care îl lasă, însă puținul pe care îl putem face este să-i onorăm amintirea prin a-i dedica o arteră principală a capitalei. Ca el, nu vor mai fi", a scris Cătălin Josan pe pagina sa de Facebook, transmite NOI.md cu referire la jurnal.md.

Petiția poate fi semnată aici.

Amintim că ieri, marele artist a fost condus pe ultimul drum. Acesta s-a stins din viață pe data de 13 ianuarie, după ce în ultimii ani a dus o luptă grea pentru viață.

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

personalitati , Chisinau , strada

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1847
Populația:
2877 locuitori

Mărăndeni este un sat şi comună din raionul Făleşti. Mărăndeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 17 km de orașul Fălești și la 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2877 de oameni. Satul Mărăndeni a fost menționat documentar în anul 1847.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.