Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 403 Vizualizări

Ce prevede acordul semnat între Chişinău şi Bucureşti


Un Acord de cooperare, între Primăria sectorului 6 al municipiului Bucureşti şi Pretura sectorului Buiucani al municipiului Chişinău, a fost semnat astăzi în capitala României.

Anunţul a fost făcut de primarul general al Chişinăului, aflat într-o vizită în România.

Datorită suportului primăriei sectorului 6, în Parcul „Alunelul" va fi construit un havuz, sistem de irigare, iluminat, instalat mobilier urban, amenajat teatru de vară şi create spaţii de joacă pentru copii şi terenuri de sport, dar şi alte lucrări.

Totodată, acordul prevede colaborări pe mai multe dimensiuni şi în diferite domenii, cum ar fi: schimburi de experienţă şi derularea unor proiecte în domeniul dezvoltării locale, promovarea reciprocă în domeniile dezvoltării economice, culturii, tineretului, educaţiei, turismului, schimburi interinstituţionale în diverse domenii de competenţă, anunţă Ion Ceban.

Cuvinte cheie:

Chisinau , București , acord

Localităţile Moldovei şi diasporei

Decebal

Statut:
Sat
Prima atestare:
1906
Populația:
136 locuitori

Decebal este un sat din cadrul comunei Tătărăuca Veche, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Soroca și la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 136 de oameni. Satul Decebal a fost menționat documentar în anul 1906.

Citeşte mai departe