Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 905 Vizualizări

Opinie: Ne-am săturat deja de demagogia privind orașul oamenilor și orașul european


Chișinăuienii s-au săturat deja de demagogia cu privire la orașul oamenilor și orașul european. Ei doresc să audă în sfîrșit de la candidatul la funcția de primar general al blocului ACUM Andrei Năstase, un plan clar de soluționare a principalelor probleme ale orașului.

Această opinie a fost exprimată de fostul viceprim-ministru, fost ministru al Economiei Moldovei și în prezent expert independent Alexandru Muravschi, comentînd ultimele declarații ale lui Andrei Năstase pe rețeaua de socializare, transmite Noi.md.

„Ei bine, va cîștiga adevărul și dreptatea. Dar, cel puțin, ați putea schița măcar planurile generale de soluționare a principalelor probleme ale orașului. Ne-am săturat deja de această demagogie despre orașul oamenilor și orașul european. Chiar și Dorin Chirtoacă a fost mai concret în promisiunile sale", a scris Alexandru Muravschi.

Cuvinte cheie:

Chisinau , opinie

Localităţile Moldovei şi diasporei

Pobeda

Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
85 locuitori

Pobeda este un sat din cadrul comunei Lenin din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 34 km de orașul Rîbnița și la 103 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2002, populaţia localității constituia 85 de oameni. Satul Pobeda a fost înființat în anul 1924.

Citeşte mai departe