Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 343 Vizualizări

Opinie: Ne-am săturat deja de demagogia privind orașul oamenilor și orașul european


Chișinăuienii s-au săturat deja de demagogia cu privire la orașul oamenilor și orașul european. Ei doresc să audă în sfîrșit de la candidatul la funcția de primar general al blocului ACUM Andrei Năstase, un plan clar de soluționare a principalelor probleme ale orașului.

Această opinie a fost exprimată de fostul viceprim-ministru, fost ministru al Economiei Moldovei și în prezent expert independent Alexandru Muravschi, comentînd ultimele declarații ale lui Andrei Năstase pe rețeaua de socializare, transmite Noi.md.

„Ei bine, va cîștiga adevărul și dreptatea. Dar, cel puțin, ați putea schița măcar planurile generale de soluționare a principalelor probleme ale orașului. Ne-am săturat deja de această demagogie despre orașul oamenilor și orașul european. Chiar și Dorin Chirtoacă a fost mai concret în promisiunile sale", a scris Alexandru Muravschi.

Cuvinte cheie:

Chisinau , opinie

Localităţile Moldovei şi diasporei

Horodişte

Statut:
Sat
Prima atestare:
1679
Populația:
1075 locuitori

Horodişte este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Horodişte este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Horodişte este situat la o distanţă de 16 km de oraşul Donduşeni şi la 252 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1075 de oameni. Prima atestare documentară a satului Horodişte datează din anul 1679.  

Citeşte mai departe