Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
06 octombrie 2019, 09:30 views 4140
Termoelectrica a anunțat că este pregătită să livreze căldură chișinăuienilor
06 octombrie 2019, 09:30 views 4140

Termoelectrica a anunțat că este pregătită să livreze căldură chișinăuienilor

Termoelectrica a finalizat lucrările de modernizare și mentenanță, anunțate la începutul acestei veri, și este gata să ofere chișinăuienilor servicii de termoficare. Anunțul a fost făcut vineri, 4 octombrie, de directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni, informează MOLDPRES.

Veaceslav Eni a comunicat că procedura de conectare la căldură a rămas aceeași. „La fel ca și în anii precedenți, Termoelectrica nu operează cu termeni începutul și sfârșitul sezonului de încălzire. Noi livrăm agent termic tot anul împrejur, iar la necesitate putem oricând să conectăm consumatorii la serviciile de termoficare, fără a aștepta o decizie din partea autorităților locale. Procedura de conectare durează până la 3 ore", a conchis Veaceslav Eni.

Potrivit Termoelectrica, în ultima perioadă au fost efectuate lucrări de modernizare la 20 km de conducte, au fost instalate 120 de puncte termice individuale în 86 de clădiri din capitală, au fost lansate lucrările de reconstruire a blocului energetic Nr.1, de la CET Sursa I, și a fost reabilitat utilajul termotehnic de la sursele de producere – CT Vest, CT Sud și CET Sursa I - și multe altele.

Recent, Termoelectrica a îndemnat gestionarii blocurilor locative și administratorii clădirilor să pregătească sistemul ingineresc din interiorul clădirii pentru începutul sezonului de încălzire, iar ulterior să prezinte pașaportul de pregătire a instalațiilor de termoficare la sediul teritorial al Termoelectrica din sectorul din care face parte.

Termoelectrica S.A. furnizează energie termică în peste 5600 de imobile din capitală, dintre care circa 600 de instituții bugetare, aproximativ 800 de agenți economici, 200 mii de apartamente în aproximativ 2955 de blocuri locative.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

Termoelectrica , incalzire , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1917
Populația:
216 locuitori

Chirileni este un sat din cadrul comunei Drăgăneşti, raionul Sîngerei. Localitatea se află într-o regiune de şes şi mici coline între rîurile Soloneţ şi Ciulucul Mare, la o distanță de 17 km de oraşul Sîngerei și la 124 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 216 oameni. Satul Chirileni a fost menționat documentar în anul 1917.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.