Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 551 Vizualizări

Ion Ceban s-a lansat oficial în campania electorală


Candidatul PSRM, Ion Ceban s-a avîntat oficial în campania electorală, scrie Noi.md.

Evenimentul de lansare în campania electorală a avut loc în Parcul Central, iar de această dată de la eveniment au lipsit drapelele de partid și tricourile roșii.

Ion Ceban a promis că va fi un primar apolitic, care se va concentra în exclusivitate pe subiectele de administrare a orașului.

Acesta nu și-a prezentat programul electoral, dar a declarat că va atrage atenția la dezvoltarea infrastructurii, a transportului public și la administrarea eficientă a bugetului municipal.

Ion Ceban a fost înregistrat sîmbătă de către CECEM Chișinău. Totodată, în echipa sa de consilieri se regăsesc nume precum Vasili Chirtoca, director la compania "DAAC Hermes", Svetlana Popa, dar și nume precum Marina Radvan sau Elena Hrenova.

Localităţile Moldovei şi diasporei

Cucuruzenii de Sus

Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
569 locuitori

Cucuruzenii de Sus este un sat din cadrul comunei Crihana, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 20 km de oraşul Orhei şi la 68 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 569 de oameni. Satul Cucuruzenii de Sus a fost întemeiat în anul 1893.

Citeşte mai departe