Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 404 Vizualizări

Ion Ceban s-a lansat oficial în campania electorală


Candidatul PSRM, Ion Ceban s-a avîntat oficial în campania electorală, scrie Noi.md.

Evenimentul de lansare în campania electorală a avut loc în Parcul Central, iar de această dată de la eveniment au lipsit drapelele de partid și tricourile roșii.

Ion Ceban a promis că va fi un primar apolitic, care se va concentra în exclusivitate pe subiectele de administrare a orașului.

Acesta nu și-a prezentat programul electoral, dar a declarat că va atrage atenția la dezvoltarea infrastructurii, a transportului public și la administrarea eficientă a bugetului municipal.

Ion Ceban a fost înregistrat sîmbătă de către CECEM Chișinău. Totodată, în echipa sa de consilieri se regăsesc nume precum Vasili Chirtoca, director la compania "DAAC Hermes", Svetlana Popa, dar și nume precum Marina Radvan sau Elena Hrenova.

Localităţile Moldovei şi diasporei

Svetlîi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
1883 locuitori

Svetlîi este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Alexeevca și Svetlîi. Localitatea se află la distanța de 30 km de municipiul Comrat și la 134 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1883 de oameni. Satul Svetlîi a fost menționat documentar în anul 1913 cu denumirea Denevița Nouă.

Citeşte mai departe