Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 1145 Vizualizări

Ion Ceban s-a lansat oficial în campania electorală


Candidatul PSRM, Ion Ceban s-a avîntat oficial în campania electorală, scrie Noi.md.

Evenimentul de lansare în campania electorală a avut loc în Parcul Central, iar de această dată de la eveniment au lipsit drapelele de partid și tricourile roșii.

Ion Ceban a promis că va fi un primar apolitic, care se va concentra în exclusivitate pe subiectele de administrare a orașului.

Acesta nu și-a prezentat programul electoral, dar a declarat că va atrage atenția la dezvoltarea infrastructurii, a transportului public și la administrarea eficientă a bugetului municipal.

Ion Ceban a fost înregistrat sîmbătă de către CECEM Chișinău. Totodată, în echipa sa de consilieri se regăsesc nume precum Vasili Chirtoca, director la compania "DAAC Hermes", Svetlana Popa, dar și nume precum Marina Radvan sau Elena Hrenova.

Localităţile Moldovei şi diasporei

Artimonovca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
62 locuitori

Artimonovca este un sat din cadrul comunei Javgur, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Cimișlia și la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 62 de oameni. Satul Artimonovca a fost fondat în anul 1910.

Citeşte mai departe