Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 mai 2019, 11:50 views 14143
Lucrările de reparaţie din parcul Valea Trandafirilor, în toi
03 mai 2019, 11:50 views 14143

Lucrările de reparaţie din parcul Valea Trandafirilor, în toi

Lucrările de reabilitare a Parcului Valea Trandafirilor au fost realizate aproape pe jumătate.

Potrivit autorităţilor municipale, în aceste zile, muncitorii instalează bordurile pe aleea principală şi pe cele secundare, iar într-o săptămînă se va trece şi la asfaltare.

De asemenea, au fost deja amenajate piste pentru biciclişti, iar în curînd vor apărea şi piloni cu becuri LED, gazon nou şi vor fi plantaţi copaci şi arbuşti. Trecătorii spun că abia aşteaptă să vadă un parc bine amenajat, verde şi curat.

Pentru lucrările de reabilitare a parcului, Primăria a alocat peste 30 de milioane de lei. Parcul Valea Trandafirilor din sectorul Botanica a fost amenajat în anul 1970.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

Valea Trandafirilor , reparatie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Municipiu
Prima atestare:
sec. XVIII
Populația:
23327 locuitori
Logo

Municipiul Comrat este capitala unităţii teritoriale autonome Găgăuzia din Republica Moldova. Amplasat în partea de sud a republicii, în valea rîului Ialpugul-Mare, municipiul Comrat este situat la o distanţă de 100 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia municipiului constituie 23327 locuitori. Data primei atestări documentare a oraşului Comrat este incertă. Localitatea a apărut la hotarul secolelor XVIII şi XIX, iar în 1819 autorităţile ruse colonizau  satul cu bulgari şi alte naţionalităţi venite de peste Dunăre.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.