Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 19088 Vizualizări

În Chișinău va fi deschis un iarmaroc de primăvară


De mîine, 13 aprilie, locuitorii capitalei vor avea posibilitatea să scumpere fructe şi legume la un preţ mai accesibil direct de la producător în cadrul unui iarmaroc.

Mai exact, producătorii agricoli moldoveni îi vor aştepta pe chişinăueni în fiecare sîmbătă, pe parcursul lunilor aprilie-mai, pe strada Miron Costin din sectorul Rîșcani (complexul memorial în amintirea ostaşilor căzuţi în războiul din Afganistan).

Producătorii agricoli care doresc să participe la acest iarmaroc sînt obligați să dețină un certificat de la primărie care confirmă că sînt producători de produse agricole sau să fie înregistrat ca gospodărie țărănească.

Iarmarocul va fi deschis cu începere de la ora 9:00 pînă seara tîrziu.

Cuvinte cheie:

Chisinau , iarmaroc

Localităţile Moldovei şi diasporei

Boşcana

Statut:
Sat
Prima atestare:
1572
Populația:
2729 locuitori

Boşcana este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Boşcana şi Mărdăreuca. Satul este situat la o distanţă de 20 km de oraşul Criuleni şi la 24 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului Boşcana constituie 2729 de oameni. Prima atestare documentară a satului Boşcana datează din 12 martie 1572.

Citeşte mai departe