Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 ianuarie 2019, 12:35 views 13649
Transportul public din capitală va fi dotat cu sistem GPS
21 ianuarie 2019, 12:35 views 13649

Transportul public din capitală va fi dotat cu sistem GPS

Transportul public din capitală urmează a fi dotat cu sistem de monitorizare și poziționare. În următoarele două săptămîni „Regia Transport Electric" urmează să elaboreze caietul de sarcini în acest sens.

Cu un anunț în acest sens a venit astăzi, 21 ianuarie, directorul interimar al RTEC, Dorin Ciornîi, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale.

Astfel, întreprinderile „Regia Transport Electric" și „Parcul Urban de Autobuze" urmează să organizeze o licitație pentru contractarea unei companii care va implementa sistemul de monitorizare și localizare a unităților de transport public.

„La etapa actuală sîntem la elaborarea caietului de sarcini, după care urmează să inițierea procedurii de achiziție. Însăși PGS-urile nu sînt atît de scumpe, însă mai costisitor sînt softurile, panourile informative", a menționat directorul interimar al RTEC, Dorin Ciornîi.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

transport public , GPS

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1501
Populația:
2138 locuitori

Ivancea este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Brăneşti, Ivancea și Furceni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Orhei și la 40 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2138 de oameni. Satul Ivancea a fost menționat documentar în anul 1501.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.