Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 decembrie 2018, 17:20 views 10138
Macheta Arenei Chişinău, prezentată publicului (Foto)
03 decembrie 2018, 17:20 views 10138

Macheta Arenei Chişinău, prezentată publicului (Foto)

Lucrările pentru construcţia complexului sportiv Arena Chişinău sînt în toi, iar între timp, într-un centru comercial din Capitală, a fost expusă macheta acestuia. Lucrarea, realizată de către investitori străini, poate fi admirată de cei sînt curioşi să vadă cum va arăta în realitate acest grandios proiect.

Potrivit acestuia, complexul, care se va întinde pe aproape 10 hectare în preajma comunei Stăuceni, va putea găzdui diferite evenimente sportive, conferinţe, expoziţii sau concerte.

"Chișinău Arena" va avea o sală polivalentă cu o capacitate de peste 5.000 de spectatori, o sală pentru antrenamente și evenimente mici, bazin olimpic, Aqua Park, Club de tenis, o piscină care se va transforma în patinoar în aer liber pe timp de iarnă, dar şi o parcare modernă, cu o capacitate suficientă de a găzdui toți oaspeții.

Costul total al lucrărilor se ridică la 43 de milioane de euro.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

arena sportivă , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
230 locuitori

Humuleşti este un sat din cadrul comunei Bubuieci, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 28 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 230 de oameni. Satul Humuleşti a fost înființat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.