Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
29 noiembrie 2018, 15:25 views 11982
La ce etapă e amenajarea terenurilor de sport pentru copii din Chișinău (Foto)
29 noiembrie 2018, 15:25 views 11982

La ce etapă e amenajarea terenurilor de sport pentru copii din Chișinău (Foto)

Cinci terenuri sportive, unde copiii își vor putea petrece timpul liber, jucînd fotbal sau alte genuri de sport, vor fi deschise în această primăvară în capitală.

Despre aceasta a spus președintele Asociației „S.O.S. Minor", Eugen Balțat, care a menționat că lucrările de amenajare au fost făcute deja în proporție de 70%.

Acest lucru a fost posibil datorită conlucrări cu Direcția generală locativ-comunală şi amenajare a Consiliului municipal, precum și cu Federația Moldovenească de Fotbal (FMF).

Președintele „S.O.S. Minor" spune că acest proiect este unul de durată, iar în următorii ani este prevăzută amenajarea a încă 40 de terenuri din capitală, din care 10 urmează să fie amenajate în 2019.

Totodată, Balțat a spus că aceste terenuri de sport vor ajuta la promovarea sportului în rîndul copiilor, iar cu timpul pe acestea vor putea fi organizate campionate locale de fotbal.

Precizăm că amenajarea terenurilor de sport a început în luna iulie a acestui an.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

teren , sport , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1673
Populația:
10465 locuitori

Glodeni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Glodeni. Amplasat în nord-vestul republicii, în lunca Prutului, oraşul Glodeni este situat la o distanţă de 168 km de Chișinău. Conform datelor recensăm]ntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 10465 de locuitori. Prima menţiune documentară a satului Glodeni dateză din anul 1673.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.