Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 noiembrie 2018, 14:45 views 15547
Elevii Liceului ”Mihai Grecu” au sărbătorit aniversarea a 30-a a instituției (Video)
28 noiembrie 2018, 14:45 views 15547

Elevii Liceului ”Mihai Grecu” au sărbătorit aniversarea a 30-a a instituției (Video)

În acest sfîrșit de toamnă, Liceul Teoretic "Mihai Grecu" din capitală şi-a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare.

Cu această ocazie, administrația liceului a organizat o sărbătoare mare la care au luat parte atît foștii, cît și actualii elevi ai instituției de învățămînt.

Sărbătoarea a fost moderată de cunoscutul jurnalist Dumitru Buimistru.

În prezent, la liceu învață 2032 de elevi. Potrivit directoarei liceului, Svetlana Glotova, instituția, pe care o conduce este "casa în care vrei să vii, casa în care vei fi înțeles și ajutat".

"Liceul nostru este slăvit prin reușitele sale, prin disciplină și activitate obștească. Lucruri, care sînt obținute datorită devotamentului colectivului de profesori".

Șefa instituției le-a mulțumit profesorilor pentru truda depusă de zi cu zi și le-a dorit noi succese pe tărîmul cunoștințelor.

La sărbătoare a fost prezent și deputatul din cadrul Parlamentului Republicii Moldova, Anatolie Labuneţ. Acesta nu doar a adus un mesaj de felicitare, ci şi a oferit un cadou instituţiei, un printer.

Consilierul socialist, Iurie Vitneanschi, a venit și el cu un mesaj de felicitare, menționînd că liceul este una din instituțiile, care contribuie la creșterea numărului de elevi în țara noastră.

Cu un mesaj de felicitare a venit și reprezentantul Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova, Chiril Abramov.

"Vin cu un mesaj de felicitare din partea ambasadorului Federației Ruse la Chișinău. Vreau să vă mulțumesc că ați ales să vă faceți studiile într-o școală cu predare în limba rusă", a spus Abramov.

Oaspeții, care au fost prezenţi la sărbătoarea liceului au venit nu doar cu mesaje de felicitare, ci și cu diplome, acordate pentru succesele înregistrate de-a lungul anilor atît de profesori, cît și de elevi. Cu un cadou special a venit și Asociația de părinți, care a anunțat că face cadou liceului o tablă interactivă, care va ajuta și ea la educarea viitoarelor generații.

Oaspeţi de onoare al sărbătorii au fost și membrii trupei „Sunstroke Project", care nu doar au felicitat liceul, pe care l-au absolvit, ci şi au oferit în dar cele mai cunoscute melodii ale lor.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

liceu , aniversarea , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1753
Populația:
7900 locuitori

Cioburciu este un sat și comună comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Slobozia și la 83 km de Chișinău. Populaţia satului Cioburciu alcătuia 7900 de oameni în anul 2010. Satul Cioburciu a fost menționat documentar în anul 1753.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.