Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
27 noiembrie 2018, 12:45 views 12955
Brînzaniuc: La cimitirul evreiesc din Chişinău se fac lucrări de salubrizare (Foto)
27 noiembrie 2018, 12:45 views 12955

Brînzaniuc: La cimitirul evreiesc din Chişinău se fac lucrări de salubrizare (Foto)

La cimitirul evreiesc din Chișinău se fac lucrări de salubrizare, dar nu de pregătire a terenului pentru construcția unui bloc de locuit.

O declarație în acest sens a fost făcută de vicepretorul sectorului Buiucani din capitale, Vadim Brînzaniuc, după ce în presă au apărut mai multe imagini cu tehnică grea care se află pe teritoriul cimitirului.

Mai multe surse scriu că de fapt terenul este pregătit pentru construcția unui bloc de locuit. Brînzaniuc a dezmințit informația și spune că nici nu poate fi vorba de așa ceva și că de astăzi pe teritoriul cimitirului se fac lucrări de curățenie.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , cimitir

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
2734 mii locuitori

Cinişeuţi este un sat şi comună din raionul Rezina. Amplasat pe malul pîrîului Saharna, satul Cinişeuţi este situat la o distanță de 13 km de oraşul Rezina şi la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 2734 de oameni. Satul Cinişeuţi este cel mai mare ca număr al populaţiei din raionul Rezina. Prima menţiune documentară a satului Cinişeuţi datează din 5 februarie 1495.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.