Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 4898 Vizualizări

Trafic rutier suspendat pe două străzi importante din centrul capitalei


Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada 19 – 26 octombrie, va fi sistată circulaţia transportului pe strada Serghei Lazo, tronsonul cuprins între străzile Bucureşti – A. Corobceanu, în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a reţelelor edilitare.

De asemenea, în perioada 22 octombrie – 25 noiembrie, va fi suspendat traficul rutier pe strada Tighina, tronsonul cuprins între străzile Al. Bernardazzi – Al. Şciusev, la fel în legătură cu executare lucrărilor de pozare a reţelelor de apă şi canalizare.

În context, în perioada 19 – 26 octombrie 2018, circulaţia transportului public va fi stabilită după cum urmează.

Ruta de microbuz nr. 101 – de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt pe strada Alexei Şciusev, strada Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 103 – de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt pe strada Alexei Şciusev, strada Bucureşti, strada Ciuflea, bulevardul Constantin Negruzzi şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 114 – de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt pe strada Alexei Şciusev, strada Bucureşti, strada Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 129 – de pe strada Serghei Lazo pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt, strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni şi în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 188 – de pe strada Mihai Viteazul pe strada Alexei Şciusev, strada Bucureşti, strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni şi în continuare pe traseul stabilit.

În acelaşi timp, în perioada 22 octombrie – 25 noiembrie 2018, circulaţia transportului public va fi organizată după cum urmează.

Ruta de autobuz nr. 9 – de pe str. Tighina pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt, str. Ismail, str. Al. Bernardazzi, str. Tighina, str. Alexe Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeţ şi în continuare pe traseul stabilit.

Rutele de microbuz nr. 125 şi nr. 191 – de pe str. Bucureşti pe strada Ismail, strada Al. Bernardazzi, strada Tighina, strada Alexe Mateevici, strada Pan Halippa, strada Ion Inculeţ şi în continuare pe traseele stabilite.

Rutele de microbuz nr. 178 şi nr. 192 – de pe str. Tighina pe str. Bucureşti, str. Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseele stabilite.

Ruta de microbuz nr. 190 – de pe strada Tighina pe strada Bucureşti, strada Ismail, strada Al. Bernardazzi, strada Tighina, strada Alexe Mateevici, strada Pan Halippa, strada Ion Inculeţ şi în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sînt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Cuvinte cheie:

Chisinau , traficul rutier

Localităţile Moldovei şi diasporei

Marienfeld

Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
646 locuitori

Marienfeld este un sat din cadrul comunei Ialpujeni, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Cimișlia și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 646 de oameni.Satul Marienfeld a fost menționat documentar în anul 1910.

Citeşte mai departe