Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 3799 Vizualizări

Familiile victimelor exploziei din Chișinău vor primi cîte 50 de mii de lei


Guvernul a alocat 100 de mii de lei pentru a sprijini familiile cu victime în urma exploziei care a avut loc duminică, în sectorul Rîșcani al municipiului Chișinău. Decizia a fost aprobată astăzi, 10 octombrie, de Cabinetul de miniștri.

Mijloacele financiare sînt alocate din fondul de intervenție al Guvernului și vor fi distribuite către două familii în care au fost decedați, fiecare familie beneficiind de un sprijin în valoare de 50 mii de lei.

Explozia s-a produs în seara zilei de 6 octombrie, într-un bloc locativ de pe strada Bulevardul Moscovei 11/5 din municipiul Chișinău. Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în urma deflagrației, 4 persoane au decedat, iar alte 2 persoane rămîn internate în spital.

Cuvinte cheie:

familie , Rîșcani , bani , explozie , victime

Localităţile Moldovei şi diasporei

Dumbrava

Statut:
Sat
Prima atestare:
2001
Populația:
406 locuitori

Dumbrava este un sat din cadrul comunei Trușeni, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 12 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 406 oameni. Satul Dumbrava a fost înregistrat oficial în anul 2001.

Citeşte mai departe