Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 octombrie 2018, 12:15 views 11880
Primăria capitalei organizează consultări privind bradul ce urmează a fi instalat cu ocazia sărbătorilor de iarnă
05 octombrie 2018, 12:15 views 11880

Primăria capitalei organizează consultări privind bradul ce urmează a fi instalat cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Primăria capitalei a anunțat despre organizarea consultărilor publice privind bradul ce urmează a fi instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Potrivit Primăriei municipiului Chișinău, decizia de a consulta cetățenii la acest subiect a fost luată întrucât, în anii precedenți, bradul instalat în Piața Marii Adunări Naționale a stârnit multiple discuții în societate.

În context, autoritățile locale au anunțat că, în perioada 5–15 octombrie, pe pagina oficială de Facebook a Primăriei municipiului Chişinău va fi organizat un sondaj de opinie, iar cetăţenii sunt invitaţi să răspundă la următoarea întrebare: „De care brad să fie instalat în Piaţa Marii Adunări Naţionale de sărbătorile de iarnă – brad natural sau brad artificial".

De asemenea, locuitorii capitalei îşi pot expune opinia la acest subiect printr-un mesaj transmis la adresa de e-mail: primaria@pmc.md, la fel, până pe 15 octombrie.

În funcție de rezultatul sondajului de opinie, dar şi a propunerilor formulate de cetăţeni, va fi luată o decizie finală.

Pomul de Crăciun din Piaţa Marii Adunări Naţionale urmează a fi inaugurat la 1 decembrie.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , brad , primaria

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1752
Populația:
10005 locuitori

Sucleia este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Este o suburbie a orașului Tiraspol. Localitatea se află la distanța de 82 km de Chișinău. Populaţia satului Sucleia alcătuia 10 005 oameni în anul 2004. Satul Sucleia a fost menționat documentar în anul 1752.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.