Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 septembrie 2018, 16:00 views 9316
Două havuzuri din centrul capitalei s-au transformat în groapă de gunoi
17 septembrie 2018, 16:00 views 9316

Două havuzuri din centrul capitalei s-au transformat în groapă de gunoi

Havuzurile din fața hotelului Național, care sunt nefuncționale din momentul în care hotelul s-a închis, s-au transformat în groapă de gunoi, în care trecătorii aruncă sticle, PET-uri și alte resturi menajere.

Solicitat de IPN, primarul interimar Ruslan Codreanu, a declarat că se va documenta, pentru a vedea cine este responsabil de salubrizarea zonei. „Voi vedea care este situația cu adresa dată. S-ar putea să nu fie la balanța noastră, s-ar putea să fie la balanța Guvernului sau a instituției în fața căreia se află havuzul. Vom reveni cu detalii la capitolul respectiv", a răspuns edilul.

Ruslan Codreanu afirmă că anterior a primit demersuri despre havuzuri din alte parcuri și s-a intervenit rapid, după ce s-a găsit la balanța cui se afla obiectivul.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

Havuz , Chisinau , deşeuri

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
79 locuitori

Vancicăuţi este un sat din cadrul comunei Cepeleuți, raionul Edineț. Satul Vancicăuți este situat la o distanță de 27 km de orașul Edineț și la 226 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 79 de oameni. Satul Vancicăuți a fost înființat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.