Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
10 septembrie 2018, 16:50 views 10060
Veste bună pentru șoferii care circulă pe strada Grenoble din capitală
10 septembrie 2018, 16:50 views 10060

Veste bună pentru șoferii care circulă pe strada Grenoble din capitală

Panoul adițional „săgeată verde pe fundal negru" de la intersecția străzii Grenoble cu bulevardul Traian a fost reamplasată la loc.

Despre aceasta a comuncat pentru portalul nostru de știri șeful serviciului InfoTrafic al INP, Pavel Apostol.

Potrivit lui, decizia de a reinstala săgeata verde a fost luată decătre Direcția generală transport public și căi de comunicații a primăriei capitalei după ce în zonă a fost reînoit marcajul rutier, iar trecerea de pietoni a început să fie vizibilă.Anterior, Pavel Apostol a declarat pentru portalul Noi.md că săgeata-indicator a fost scoasă pe motiv că mai mulți pietoni s-au plîns că mașinile care circulă în zonă nu le acordă prioritate.

Reamintim că, din cauză că săgeata-indicator de la intersecția străzilor Grenoble și Traian a fost scoasă, în zonă se formau ambuteiaje kilometrice.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , soferi

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1929
Populația:
585 locuitori

Sovietscoe este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componența comunei fac parte localitățile Vasilievca și Sovietscoe. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Rîbnița și la 136 km de Chișinău. Populaţia satului Sovietscoe alcătuia 585 de oameni în anul 2004. Satul Sovietscoe a fost înființat în anul 1929.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.