Ultimele ştiri -
Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 4973 Vizualizări

Dodon nu a promulgat legea privind transmiterea Stadionului Republican Ambasadei SUA


După cum a anunțat anterior, astăzi președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat oficial refuzul de promulgare a legii cu privire la transmiterea terenului fostului Stadion Republican, pentru construcția ulterioară a noului sediu al Ambasadei SUA.

Potrivit șefului statului, la fel ca și majoritatea cetățenilor Republicii Moldova, consideră că pe terenul respectiv trebuie să fie amenajat un parc sau edificat un centru cultural de care să beneficieze toți locuitorii țării.n

Anterior, în cadrul unei întrevederi avute cu James Pettit, ambasadorul SUA în Moldova, Igor Dodon i-a propus să identifice, în comun, soluţii convenabile pentru ambele părţi, iar după alegerile parlamentare să revină la acest subiect.

Cuvinte cheie:

stadion , Igor Dodon , lege

Localităţile Moldovei şi diasporei

Borogani

Statut:
Sat
Prima atestare:
1765
Populația:
4528 locuitori

Borogani este un sat şi comună din raionul Leova. Borogani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Leova și la 103 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4528 de oameni. Satul Borogani a fost menționat documentar în anul 1765.

Citeşte mai departe