Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 5598 Vizualizări

Dodon nu a promulgat legea privind transmiterea Stadionului Republican Ambasadei SUA


După cum a anunțat anterior, astăzi președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat oficial refuzul de promulgare a legii cu privire la transmiterea terenului fostului Stadion Republican, pentru construcția ulterioară a noului sediu al Ambasadei SUA.

Potrivit șefului statului, la fel ca și majoritatea cetățenilor Republicii Moldova, consideră că pe terenul respectiv trebuie să fie amenajat un parc sau edificat un centru cultural de care să beneficieze toți locuitorii țării.n

Anterior, în cadrul unei întrevederi avute cu James Pettit, ambasadorul SUA în Moldova, Igor Dodon i-a propus să identifice, în comun, soluţii convenabile pentru ambele părţi, iar după alegerile parlamentare să revină la acest subiect.

Cuvinte cheie:

stadion , Igor Dodon , lege

Localităţile Moldovei şi diasporei

Crihana Veche

Statut:
Sat
Prima atestare:
1425
Populația:
4189 locuitori

Crihana Veche este un sat şi comună din raionul Cahul. Crihana Veche este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Cahul și la 180 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4189 de oameni. Satul Crihana Veche a fost menționat documentar în anul 1425.

Citeşte mai departe