Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 5245 Vizualizări

Dodon nu a promulgat legea privind transmiterea Stadionului Republican Ambasadei SUA


După cum a anunțat anterior, astăzi președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat oficial refuzul de promulgare a legii cu privire la transmiterea terenului fostului Stadion Republican, pentru construcția ulterioară a noului sediu al Ambasadei SUA.

Potrivit șefului statului, la fel ca și majoritatea cetățenilor Republicii Moldova, consideră că pe terenul respectiv trebuie să fie amenajat un parc sau edificat un centru cultural de care să beneficieze toți locuitorii țării.n

Anterior, în cadrul unei întrevederi avute cu James Pettit, ambasadorul SUA în Moldova, Igor Dodon i-a propus să identifice, în comun, soluţii convenabile pentru ambele părţi, iar după alegerile parlamentare să revină la acest subiect.

Cuvinte cheie:

stadion , Igor Dodon , lege

Localităţile Moldovei şi diasporei

Teliţa

Statut:
Sat
Prima atestare:
1443-1453
Populația:
1187 locuitori

Teliţa este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Teliţa și Teliţa Nouă. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Anenii Noi și la 49 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1187 de oameni. Satul Telița a fost menționat documentar între anii 1443-1453.

Citeşte mai departe