Ultimele ştiri -
Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 4135 Vizualizări

Geamurile cîtorva grădinițe din capitală, reparate (Foto)


După ce Noi.md a mediatizat faptul că deși geamurile mai multor grădinițe au fost schimbate, totuși tencuiala din jurul lor nu a fost făcută, lucrurile au început să se miște din loc.

Astfel, geamurile prin care suflă vîntul chiar şi pe timp de vară, au rămas în istorie, iar în prezent copii de la grădinița Nr. 35 din sectorul Botanica, merg în grupe, unde "vîntul rece nu îi bate". Reamintim că la începutul acestei veri, Noi.md a fost sesizat de președintele Asociației "S.O.S. Minor", Eugen Balțat, care ne-a prezentat situația deplorabilă în care se aflau geamurile de la mai multe instituții preșcolare din Chișinău.

Ulterior, despre așa-numita operațiune "Otcos", anunța și primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, prin care administrația grădinițelor cerea bani de la părinți pentru reparația geamurilor recent schimbate.

Cuvinte cheie:

grădiniţa , copii

Localităţile Moldovei şi diasporei

Dimitrova

Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
19 locuitori

Dimitrova este un sat din cadrul comunei Crasnencoe din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Rîbnița și la 120 km de Chișinău. Populaţia satului Dimitrova alcătuia 19 oameni în anul 2011. Satul Dimitrova a fost înființat în anul 1927.

Citeşte mai departe