Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 4612 Vizualizări

Geamurile cîtorva grădinițe din capitală, reparate (Foto)


După ce Noi.md a mediatizat faptul că deși geamurile mai multor grădinițe au fost schimbate, totuși tencuiala din jurul lor nu a fost făcută, lucrurile au început să se miște din loc.

Astfel, geamurile prin care suflă vîntul chiar şi pe timp de vară, au rămas în istorie, iar în prezent copii de la grădinița Nr. 35 din sectorul Botanica, merg în grupe, unde "vîntul rece nu îi bate". Reamintim că la începutul acestei veri, Noi.md a fost sesizat de președintele Asociației "S.O.S. Minor", Eugen Balțat, care ne-a prezentat situația deplorabilă în care se aflau geamurile de la mai multe instituții preșcolare din Chișinău.

Ulterior, despre așa-numita operațiune "Otcos", anunța și primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, prin care administrația grădinițelor cerea bani de la părinți pentru reparația geamurilor recent schimbate.

Cuvinte cheie:

grădiniţa , copii

Localităţile Moldovei şi diasporei

Grinăuţi-Moldova

Statut:
Sat
Prima atestare:
1715
Populația:
888 locuitori

Grinăuţi-Moldova este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Din componenţa comunei fac parte localităţile Grinăuţi-Moldova, Grinăuţi-Raia și Rediul Mare. Satul Grinăuți-Moldova se află la o distanță de 18 km de orașul Ocnița și la 205 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 888 de oameni. Satul Grinăuți-Moldova a fost menționat documentar în anul 1715.

Citeşte mai departe