Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
09 august 2018, 10:41 views 6661
Geamurile cîtorva grădinițe din capitală, reparate (Foto)
09 august 2018, 10:41 views 6661

Geamurile cîtorva grădinițe din capitală, reparate (Foto)

După ce Noi.md a mediatizat faptul că deși geamurile mai multor grădinițe au fost schimbate, totuși tencuiala din jurul lor nu a fost făcută, lucrurile au început să se miște din loc.

Astfel, geamurile prin care suflă vîntul chiar şi pe timp de vară, au rămas în istorie, iar în prezent copii de la grădinița Nr. 35 din sectorul Botanica, merg în grupe, unde "vîntul rece nu îi bate". Reamintim că la începutul acestei veri, Noi.md a fost sesizat de președintele Asociației "S.O.S. Minor", Eugen Balțat, care ne-a prezentat situația deplorabilă în care se aflau geamurile de la mai multe instituții preșcolare din Chișinău.

Ulterior, despre așa-numita operațiune "Otcos", anunța și primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, prin care administrația grădinițelor cerea bani de la părinți pentru reparația geamurilor recent schimbate.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

grădiniţa , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1915
Populația:
969 locuitori

Egorovca este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Egorovca, Ciuluc și Catranîc. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Fălești și la 141 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 969 de oameni. Satul Egorovca a fost menționat documentar în anul 1915.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.