Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 4462 Vizualizări

Geamurile cîtorva grădinițe din capitală, reparate (Foto)


După ce Noi.md a mediatizat faptul că deși geamurile mai multor grădinițe au fost schimbate, totuși tencuiala din jurul lor nu a fost făcută, lucrurile au început să se miște din loc.

Astfel, geamurile prin care suflă vîntul chiar şi pe timp de vară, au rămas în istorie, iar în prezent copii de la grădinița Nr. 35 din sectorul Botanica, merg în grupe, unde "vîntul rece nu îi bate". Reamintim că la începutul acestei veri, Noi.md a fost sesizat de președintele Asociației "S.O.S. Minor", Eugen Balțat, care ne-a prezentat situația deplorabilă în care se aflau geamurile de la mai multe instituții preșcolare din Chișinău.

Ulterior, despre așa-numita operațiune "Otcos", anunța și primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, prin care administrația grădinițelor cerea bani de la părinți pentru reparația geamurilor recent schimbate.

Cuvinte cheie:

grădiniţa , copii

Localităţile Moldovei şi diasporei

Mirnoe

Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
205 locuitori

Mirnoe este un sat din cadrul comunei Ciobanovca, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Anenii Noi și la 45 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 205 oameni. Satul Mirnoe a fost înființat în anul 1900.

Citeşte mai departe