Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
02 august 2018, 11:15 views 8365
Traficul rutier pe str. 31 august va fi suspendat între Ismail și Tighina
02 august 2018, 11:15 views 8365

Traficul rutier pe str. 31 august va fi suspendat între Ismail și Tighina

Din 2 august și pînă pe 1 septembrie, va fi suspendat traficul rutier pe str. 31 august, tronsonul cuprins între străzile Ismail și Tighina.

Restricționarea circulației va avea loc în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a rețelelor, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Primăriei municipiului Chișinău.

În același timp, în zilele de sîmbătă și duminică, 4 și 5 august, va fi sistată circulația transportului pe str. Ismail, intersecție cu str. 31 august, în direcția cartierului Telecentru.

Astfel, troleibuzele de ruta nr. 9 și nr. 13 vor circula tur – de pe str. Ismail pe bd. Ștefan cel Mare, str. Bănulescu-Bodoni, Mateevici, str. Vasile Alecsandri, Șoseaua Hîncești și în continuare pe traseele stabilite. Retur – pe traseele stabilite.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

traficul rutier , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1709
Populația:
677 locuitori

Severinovca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Camenca și la 160 km de Chișinău. Populaţia satului Severinovca alcătuia 677 de oameni în anul 2012. Satul Severinovca a fost menționat documentar în anul 1709.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.