Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
03 iunie 2018, 13:45 views 11001
Dodon: Am ferma convingere că chișinăuenii vor face alegerea corectă
03 iunie 2018, 13:45 views 11001

Dodon: Am ferma convingere că chișinăuenii vor face alegerea corectă

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, susține că votul de astăzi din Chișinău este unul „extrem de important".

„Am votat pentru un profesionist. Am ferma convingere că chișinăuenii vor face, în sfârșit, alegerea corectă în favoarea unui profesionist, nu a show-urilor și a populiștilor. Doamne ajută și astăzi începem o nouă etapă pentru capitala noastră", a spus Dodon la ieșirea din secția de vot, unde a venit împreună cu soția. Dodon și-a mai exprimat speranța că astăzi va începe „o etapă nouă" în Chișinău.

Lupta pentru funcția de primar se dă între Ion Ceban, candidatul Partidul Socialiștilor, și Andrei Năstase, candidatul Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr. Secțiile de votare sînt deschise de la 07.00 pînă la 21.00

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , alegeri , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1636
Populația:
750 locuitori

Bădragii Vechi este un sat şi comună din raionul Edineţ. Bădragii Vechi este unicul sat din comună. Satul este aşezat pe malul rîului la o distanță de 24 km de oraşul Edineţ, la 35 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 225 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 750 de oameni. Prima atestare documentară a localităţii o găsim într-un document din 13 februarie 1636.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.