Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 mai 2018, 23:38 views 12524
Ei se vor lupta în turul doi pentru fotoliul de primar
20 mai 2018, 23:38 views 12524

Ei se vor lupta în turul doi pentru fotoliul de primar

Au fost desemnați favoriții alegerilor locale din capitală, astfel în turul doi al scrutinului cel mai probabil se vor lupta pentru fotoliul de primar Ion Ceban. și Andrei Năstase. 

Candidatul PSRM, Ion Ceban, și liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, vor lupta pentru fotoliul de primar de Chișinău în turul doi al alegerilor locale noi. Până la această oră au fost procesate 84% procese verbale. Ceban a acumulat 41% din voturi, iar Năstase - 31%. Astfel, niciun candidat nu mai are șanse să obțină peste 50% din voturile exprimate, câte sunt necesare pentru a câștiga șefia Primăriei din primul tur.

Silvia Radu, cu 17%, se poziționează pe locul trei.

Potrivit Codului Electoral, cel de-al doilea tur de scrutin urmează a fi organizat în două săptămâni. Cel mai probabil, alegerile ar urma să aibă loc pe 3 iunie 2018.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1908
Populația:
629 locuitori

Goianul Nou este un sat din cadrul comunei Stăuceni, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 12 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 629 de oameni. Satul Goianul Nou a fost înființat în anul 1908.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.