Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 5253 Vizualizări

Un nou centru auto Jaguar Land Rover s-a deschis la Chișinău


Jaguar Land Rover și-a deschis oficial noua reprezentanță la Chișinău în colaborare cu DAAC Hermes, informează Noi.md.

Într-o atmosferă relaxantă, unde domina atmosfera de sărbătoare, noul Centru Auto, amplasat pe adresa Calea Ieşilor 14/1, a fost inaugurat cu mare fast. 

Acest centru auto este unic în felul său, pereții din față a clădirii fiind ridicați din sticlă rezistentă, ceea ce este o premieră pentru Moldova.

Președintele DAAC Hermes, Vasili Chirtoca, spune că este mulțumit de rezultat și a dat asigurări că în viitor compania pe care o conduce va susține deschiderea unor centre auto și în mai multe centre rationale din țară.

„Proiectul a fost creat cu doi ani și jumătate în urmă și timp de doi ani centrul a fost construit și dat în exploatare. Acest centru auto este asigurat cu un număr mare de locuri de parcare, o parte din ele sînt echipate cu dispozitive de încărcare a mașinilor electrice. Eu cred că vom avea posibilitatea să deschidem noi centre auto chiar și în raioane. Acum avem planuri pentru SorocaUngheniCahul și Căușeni”, a menționat Vasili Chirtoca.

Managing director European Importer Region JAGUAR LAND ROVER, Marco Santucci, a declarat că este onorat să participe la deschiderea acestui centru auto din capitală și este convins că noile automobile îi vor fascina pe șoferii moldoveni.

„Automobilul Jaguar I-PACE, va fi lansat în Europa abia în a doua jumătate a acestui an, dar noi am decis să-l aducem acum în Republica Moldova ca să-l arătăm clienților de aici. Am considerat această modalitate ca fiind cea mai bună de a prezenta moștenirea companiei, pentru că, dacă ne uităm la automobilul care a fost creat cu 70 de ani în urmă, putem vedea aceleași trăsături de forță și frumusețe și în acest nou automobil I-PACE care urmează să fie lansat”, a spus Marco Santucci.

De cealaltă parte, directorul Centrului Auto JAGUAR LAND ROVER în Moldova, Eduard Vacaric, ne-a mărturisit că în acest salon auto clienții vor putea achiziționa haine de brand și accesorii de calitate. La fel, aceștia vor avea posibilitatea să intre direct cu mașinile în clădire, în cazul în care își vor dori ca acestea să fie verificate de specialiști.

„În acest showroom sînt multe chestii noi, care nu se mai regăsesc în altă parte. De exemplu, zona configurație unde clienții își pot configura automobilele, zone de vînzare a mărfurilor de brand. Avem și o zonă nouă – drive in, zona recepție de service pentru clienți care pot intra direct cu mașina în clădire. Avem și zona approved, ceva nou pentru Moldova, aici Jaguar Land Rover poate să vîndă automobilele uzate cu parcurs, dar cu garanție”, a declarat Eduard Vacaric.

DAAC Hermes este importatorul exclusiv a 11 branduri auto din Republica Moldova, începînd din anul 1996.

De aproape 12 ani, autoturismele marca Land Rover îi fac pe proprietarii lor fericiți, oferindu-le confort de clasă înaltă şi tehnologii avansate.

În fiecare an autoturismele Jaguar cuceresc tot mai mult inimile moldovenilor, care preferă acest brand, de mai bine de 9 ani.

 

Localităţile Moldovei şi diasporei

Văsieni

Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
4106 locuitori

Văsieni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Văsieni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Ialoveni și la 33 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4106 oameni. Satul Văsieni a fost menționat documentar în anul 1443.

Citeşte mai departe