Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 5226 Vizualizări

Acordul de grant pentru reconstrucţia scărilor din Parcul „Valea Morilor”, semnat


Primăria Municipiului Chişinău va beneficia de un grant în valoare de peste 18 milioane 970 mii de lei (sau peste 920 de mii de euro) din partea Consiliului local al Sectorului 1 a municipiului Bucureşti, România, pentru reabilitarea scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor".

Acordul de grant a fost semnat astăzi, 16 mai, în cadrul întrevederii primarului general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, cu primarul sectorului 1 al municipiului Bucureşti, Daniel Tudorache.

Amintim că, pe parcursul zilei de astăzi, Ruslan Codreanu, împreună cu pretorul sectorului centru, Pavel Rusu, se află într-o vizită oficială în capitala României, Bucureşti.

Implementarea proiectului va începe în perioada imediat următoare, iar lucrările vor fi executate pe parcursul a 14 luni.

Cuvinte cheie:

restaurare , parc , Valea Morilor , grant

Localităţile Moldovei şi diasporei

Măgureanca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1856
Populația:
292 locuitori

Măgureanca este un sat din cadrul comunei Scumpia, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Fălești și la 136 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 292 de locuitori. Satul Măgureanca a fost menționat documentar în anul 1856.

Citeşte mai departe