Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 mai 2018, 15:25 views 12021
Comisii speciale vor verifica pregătirea fondului locativ municipal către sezonul rece
16 mai 2018, 15:25 views 12021

Comisii speciale vor verifica pregătirea fondului locativ municipal către sezonul rece

Pregătirea obiectivelor sociale și a fondului locativ municipal din Chișinău către sezonul rece 2018-2019 urmează să fie verificată de către comisii constituite din reprezentanții preturilor de sector, ai Direcției generale locativ-comunală și reprezentanții altor subdiviziuni ale Primăriei.

Potrivit unei dispoziții semnate de viceprimarul capitalei Nistor Grozavu, pretorii de sector, șefii subdiviziunilor Primăriei, primarii orașelor și satelor din componența municipiului și agenții economici vor constitui comisii interne pentru organizarea și monitorizarea pregătirii obiectivelor sociale și ale gospodăriei locativ-comunale către sezonul rece, cu întocmirea rapoartelor de activitate.

Direcția locativ-comunală și amenajare va delega reprezentanți în componența comisiilor fiecărei preturi. Ședințele de lucru urmează să aibă loc la necesitate, dar nu mai rar decât o dată pe lună, cu audierea rapoartelor prezentate de către persoanele cu funcții de răspundere, privind mersul realizării planurilor elaborate în vederea asigurării bunei funcționări a gospodăriei locativ-comunale și a obiectivelor sferei sociale în perioada rece.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

comisie , fond locativ , Verificare

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populaţia:
8 locuitori

Nistreni este un sat din cadrul comunei Lalova, raionul Rezina. Satul Nistreni este situat la o distanță de 45 km de oraşul Rezina şi la 101 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 8 oameni. Satul Nistreni a fost întemeiat în anii 60 ai secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.