Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 6686 Vizualizări

Cînd vor fi reabilitate scările din granit din Parcul Valea Morilor


Pentru reabilitarea scărilor din granit din Parcul Valea Morilor vor fi cheltuiți 18 milioane 970 mii de lei, notează serviciul de presă al Primăriei.

Potrivit primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu banii vor fi oferiți de Consiliului local Sectorul I Bucureşti sub forma unui grant.

Ruslan Codreanu se află într-o vizită oficială în capitală României. La rîndul său, Primăria municipiului Chişinău îşi asumă cheltuielile în proporţie de 5 la sută din valoarea totală a proiectului, ceea ce constituie circa 945 mii lei, dar şi cheltuielile de proiectare, asistenţă tehnică, lucrări de efectuare a expertizelor documentaţiei de proiect şi supraveghere tehnică a lucrărilor de execuţie.

Implementarea proiectului va începe în perioada imediat următoare, iar lucrările vor fi executate pe parcursul a 14 luni.

Cuvinte cheie:

parc , Valea Morilor

Localităţile Moldovei şi diasporei

Fundurii Noi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
995 locuitori

Fundurii Noi este un sat şi comună din raionul Glodeni. Fundurii Noi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Glodeni și la 162 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 995 de oameni. Satul Fundurii Noi a fost înființat în anul 1920.

Citeşte mai departe