Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 mai 2018, 11:55 views 11008
Cînd vor fi reabilitate scările din granit din Parcul Valea Morilor
16 mai 2018, 11:55 views 11008

Cînd vor fi reabilitate scările din granit din Parcul Valea Morilor

Pentru reabilitarea scărilor din granit din Parcul Valea Morilor vor fi cheltuiți 18 milioane 970 mii de lei, notează serviciul de presă al Primăriei.

Potrivit primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu banii vor fi oferiți de Consiliului local Sectorul I Bucureşti sub forma unui grant.

Ruslan Codreanu se află într-o vizită oficială în capitală României. La rîndul său, Primăria municipiului Chişinău îşi asumă cheltuielile în proporţie de 5 la sută din valoarea totală a proiectului, ceea ce constituie circa 945 mii lei, dar şi cheltuielile de proiectare, asistenţă tehnică, lucrări de efectuare a expertizelor documentaţiei de proiect şi supraveghere tehnică a lucrărilor de execuţie.

Implementarea proiectului va începe în perioada imediat următoare, iar lucrările vor fi executate pe parcursul a 14 luni.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

parc , Valea Morilor

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
345 locuitori

Fîrlădenii Noi este un sat din cadrul comunei Fîrlădeni, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Căușeni și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 345 de oameni. Satul Fîrlădenii Noi a fost întemeiat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.