Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 5748 Vizualizări

Pe mai multe străzi din Chișinău va fi suspendat traficul rutier


Primăria municipiului Chişinău anunţă că pe parcursul zilei de astăzi, 26 aprilie 2018, pe anumite străzi va fi suspendat temporar traficul rutier, în legătură cu executarea lucrărilor de reparaţie şi întreţinere curentă a infrastructurii rutiere.

Serviciile municipale vor interveni la executarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţie curentă pe următoarele străzi din municipiu:

Sectorul Centru

- Str. Vasile Alecsandri

- Str. Columna

- Str. Al. Bernardazzi

Sectorul Buiucani

- Str. Nicolae Costin

- Str. Alba Iulia

Sectorul Rîşcani

- Bd. Renaşterii Naţionale

Sectorul Ciocana:

- Bd. Petru Zadnipru

Sectorul Botanica

- Bd. Decebal

- Bd. Dacia

- Bd. Traian

În acelaşi timp, pe parcursul zilei se va interveni la aplicarea marcajului longitudinal şi marcarea trecerilor pietonale pe str. Ciuflea şi Viaduct Centru - Botanica.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară. Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.

Cuvinte cheie:

Chisinau , strada , traficul rutier

Localităţile Moldovei şi diasporei

Reteni-Vasileuţi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1889
Populația:
201 locuitori

Reteni-Vasileuţi este un sat din cadrul comunei Branişte, raionul Rîşcani. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Rîșcani şi la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 201 oameni. Satul Reteni-Vasileuți a fost menționat documentar în anul 1889.

Citeşte mai departe