Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
10 aprilie 2018, 10:37 views 12063
Accesul pe teritoriul cimitirelor din capitală va fi interzis
10 aprilie 2018, 10:37 views 12063

Accesul pe teritoriul cimitirelor din capitală va fi interzis

Primăria municipiului Chişinău informează că în preajma sărbătorii Paştele Blajinilor, va fi interzis accesul transportului privat pe teritoriile cimitirelor din capitală, în legătură cu executarea lucrărilor de salubrizare şi amenajare de către serviciile de profil.

Astfel, din data de 11 aprilie 2018, va fi limitat accesul automobilelor pe teritoriul Cimitirului „Sf. Lazăr" din str. Doina, iar din 13 aprilie 2018 - pe teritoriile celorlalte cimitire din oraş şi anume: Cimitirul „Central" din str. A. Mateevici; Cimitirul „Catolic" din str. Trandafirilor, 11; Cimitirul „Sf. Treime" din şos. Munceşti; Cimitirul „Sculeni" din stradela Călăraşi şi Cimitirul „Şt. Ciobanu" din str. Decembriştilor, 39.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

cimitir , capitala , acces

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1915
Populația:
969 locuitori

Egorovca este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Egorovca, Ciuluc și Catranîc. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Fălești și la 141 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 969 de oameni. Satul Egorovca a fost menționat documentar în anul 1915.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.