Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
05 aprilie 2018, 14:15 views 12144
Vor merge sau nu chişinăuenii la alegerile din 20 mai (Video)
05 aprilie 2018, 14:15 views 12144

Vor merge sau nu chişinăuenii la alegerile din 20 mai (Video)

Chişinăuienii par a fi responsabili atunci cînd este vorba de alegerea unui şef la primărie.

Intervievaţi de Noi.md, majoritatea locuitorilor capitalei spun că la 20 mai vor merge neapărat să voteze, în speranţa că lucrurile vor continua să se schimbe în bine în municipiu.

„Da! Sigur voi merge la alegeri. Chişinăul are nevoie de un primar, pentru ca aşa dezastru nu a fost niciodată", a spus un locuitor al capitalei.

Am întîlnit şi oameni dezamăgiţi, care spun că în acest an vor absenta de la scrutin, pentru că cei care se visează în fotoliul de primar al capitalei ştiu doar „să promită marea şi sarea", fără a se ţine de cuvînt.

„Nu voi merge la vot, pentru ca toți sînt niște mincinoși. Promit că fac, dar nu fac nimic", a comentat o chișinăuiancă.

Amintim că pe 20 mai se vor desfăşura alegeri locale noi în municipiul Chişinău, după ce fostul primar general, Dorin Chirtoacă, şi-a dat demisia pe 16 februarie curent.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

primar , alegeri , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1655
Populația:
4119 locuitori

Logăneşti este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Logăneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Hîncești și la 48 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4119 oameni. Satul Logănești a fost menționat documentar în anul 1655.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.