Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
26 februarie 2018, 12:05 views 8430
Iacob Capcelea şi-a depus cererea de demisie
26 februarie 2018, 12:05 views 8430

Iacob Capcelea şi-a depus cererea de demisie

Şeful Parcului Urban de Autobuze, Iacob Capcelea, și-a depus cererea de demisie. Despre aceasta a anunţat primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei.

„Domnul Capcelea a scris cerere de demisie, așa cum i-am cerut, și urmează a fi primită această cerere pentru a emite un răspuns în acest sens", a declarat Silvia Radu.

Amintim că, la începutul săptămînii trecute, Silvia Radu a cerut ca directorul Parcului Urban de Autobuze să își depună cererea de demisie, după apariţia, pe reţelele de socilaizare, a cîtorva fotografii în care apare un autobuz de pe linia 46, cu podeaua spartă.

Atunci, Capcelea a încercat să se justifice, menţionînd că toate autobuzele care asigură transportul public de pasageri au termenul de exploatare expirat şi că fiecare dintre acestea au parcurs deja peste 1 milion şi jumătate de kilometri, iar faptul că în prezent întreprinderea are 124 de autobuze cu termenul de exploatare expirat, iar că din 2006 nu a fost cumpărat niciun autobuz nou, de vină este Consiliul municipal, care, de ani buni, nu a alocat niciun leu pentru investiții capitale.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

demisie , parc , autobuz , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1768
Populația:
3206 locuitori

Doroţcaia este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Doroţcaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Dubăsari și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3206 oameni. Satul Doroţcaia a fost menționat documentar în anul 1768.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.