Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
12 ianuarie 2018, 09:45 views 17157
Restaurantul din Capitală a fost distrus de un incendiu în seara de ieri (Foto/Video)
12 ianuarie 2018, 09:45 views 17157

Restaurantul din Capitală a fost distrus de un incendiu în seara de ieri (Foto/Video)

Un restaurant aflat pe strada Kiev din Capitală a luat foc în seara de ieri. La momentul incendierii în local se aflau mai multe persoane.

Serviciul 901 a fost alertat la ora 20:42 precum că a izbucnit un incendiu în interiorul restaurantului „Кавказская Пленница" aflat pe strada Kiev, sectorul Râșcani.

În scurt timp la fața locului au intervenit patru echipe de salvatori și pompieri. Imediat, au fost constituite trei echipe de protectori contra gaze și fum, care au lucrat în interiorul localului, pentru localizarea incendiului și pentru cercetare.

De menționat că la venirea pompierilor toate persoanele au fost evacuate din încăpere, iar doi bărbați, cu vârste de 24 și respectiv 54 de ani, s-au ales cu arsuri pe mâini, încercând să acționeze până la venirea echipelor de salvare. Aceștia au beneficiat de îngrijire medicală și au fost transportați la spital.

La ora 21:30 minute, a fost anunțată localizarea incendiului, fără să mai existe risc de extindere a focului. De foc și fum dens a fost afectat interiorul restaurantului, pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați. După lichidarea completă a incendiului, specialiștii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, vor efectua cercetări, pentru stabilirea circumstanțelor și cauzei acestui incendiu.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

incendiu , Chisinau , restaurant

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
561 locuitori

Buzduganii de Sus este un sat din cadrul comunei Valea Mare, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Ungheni și la 117 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 561 de oameni. Satul Buzduganii de Sus a fost menționat documentar în anul 1772.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.