Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 1366 Vizualizări

Noi produse Viorica Cosmetic au fost prezentate la Ziua Orașului (Video)


Cu mare drag participăm și în acest an la sărbătoarea Ziua Orașului.

Prezența noastră la acest eveniment era inevitabilă, pentru că Viorica Cosmetic este o companie autohtonă ce promovează cu sfințenie tradițiile și obiceiurile Republicii Moldova. Toți vizitatorii sărbătorii se vor încărca de energie pozitivă și vor fi onorați cu cîte un cadou de la Viorica Cosmetic, iar cîștigătorii concursurilor și ai tombolei vor fi încurajați cu premii oferite de compania noastră.

Grija față de clienții noștri este o prioritate indiscutabilă a companiei Viorica Cosmetic, de aceea, am elaborat noua gama de produse MagicDerm, destinată pielii cu deficiențe. Această serie de produse se bazează pe folosirea ingredientelor ce contribuie la normalizarea echilibrului de grăsimi, curățarea eficientă a pielii, îndepărtarea imperfecțiunilor și îmbunătățirea texturii, îngustarea porilor, conferirea prospețimii pielii. Utilizînd zilnic produsele în cauză, veți găsi soluția corectă și veți oferi pielii Dvs. o îngrijire eficientă.

De asemenea, dorim să vă prezentăm seria de produse cosmetice „Ingrediente mondiale". Ea adună tot ce este mai bun din lume, conține cele mai cunoscute plante, uleiuri și ingrediente cosmetice de ultimă generație din întreaga lume, recomandate de specialiști consacrați din industria frumuseții pentru efectele lor remarcabile asupra organismului uman, pielii și părului.
Cremele din seria „Ingrediente mondiale" au proprietăți pronunțate de hidratare a pielii, iar asortimentul de șampoane este destinat să rezolve unele probleme.

Vizitatorilor acestei sărbători le dorim distracție la maximum și, de asemenea, ne manifestăm înalta noastră apreciere organizatorilor acestui eveniment, care au creat o asemenea atmosferă pozitivă.

Comentarii

 (1)
  • #1 xiaojun
    Acest mesaj a fost şters de către moderator!

Localităţile Moldovei şi diasporei

Briceva

Statut:
Sat
Prima atestare:
1836
Populația:
305 locuitori

Briceva este un sat din cadrul comunei Tîrnova, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Dondușeni și la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 305 oameni. Satul Briceva a fost menționat documentar în anul 1836.

Citeşte mai departe