Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 septembrie 2017, 15:52 views 6055
Troleibuzul nr. 28 devine troleibuzul nr. 1
28 septembrie 2017, 15:52 views 6055

Troleibuzul nr. 28 devine troleibuzul nr. 1

Începînd cu 1 octombrie, se operează modificări în Programul de transport rutier al municipiului Chișinău. Ruta de troleibuz nr. 28 devine nr.1.

Primăria informează că microbuzele cu nr.124 vor circula de pe strada Ion Creangă pe strada Eugen Coca, Vasile Lupu și în continuare pe traseul stabilit. Retur – de pe strada Vasile Lupu pe strada Eugen Coca, Ion Creangă și în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, se modifică itinerarul rutei de microbuz nr.138 după cum urmează: tur – de pe bulevardul Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe strada Columna, Vasile Alecsandri, București, bulevardul Mitropolit G. Bănulescu Bodoni, strada Alexie Mateevici, Sfatul Țării, Constantin Stere și în continuare pe traseul stabilit.

Se modifică și itinerarul rutei nr.175 după cum urmează: retur – de pe bulevardul Grigore Vieru pe strada Cosmonauților, Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, Columna, Tighina, București și continuare pe traseul stabilit. Se modifică și itinerarul rutei de transport public nr.108 după cum urmează: retur – de pe str. Henri Coandă pe str. Mitropolit Dosoftei, str. Maria Cebotari, str. Columna și în continuare pe traseul stabilit.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

transport , Chisinau , troleibuz

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1800
Populația:
1724 locuitori

Taraclia de Salcie este un sat şi comună din raionul Cahul. Taraclia de Salcie este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Cahul și la 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1724 de oameni. Satul Taraclia de Salcie a fost menționat documentar în anul 1800.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.