Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
21 aprilie 2017, 17:20 views 34968
Aeroportul și-a reluat activitatea
21 aprilie 2017, 17:20 views 34968

Aeroportul și-a reluat activitatea

Aeroportul Internațional Chișinău și-a reluat activitatea, ce a fost întreruptă din cauza ninsorilor, care nu contenesc de două zile în Moldova.

„Aeroportul și-a reluat activitatea. Este planificată sosirea cursei de la Varșovia, operată de Compania Aeriană LOT. A început înregistrarea pasagerilor pentru zborul spre Moscova al Companiei Aeriene "Aeroflot", au comunicat responsabili ai Serviciul de presă al porților aeriene principale ale Moldovei.

Ninsoarea continuă în Moldova deja a doua zi. În țară lucrează Celula de criză, care este condusă de prim-ministrul Pavel Filip. Informațiile referitor la accidente și înlăturarea consecințelor acestora este actualizată la fiecare oră.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

aeroport , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1629
Populația:
3063 locuitori

Danu este un sat şi comună din raionul Glodeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Nicolaevca, Danu, Camencuţa. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Glodeni și la 177 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 3063 de oameni. Satul Danu a fost menționat documentar în anul 1629.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.