Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
15 aprilie 2017, 14:00 views 4937
Medicii vor sta la veghe lîngă Catedrala Mitropolitană
15 aprilie 2017, 14:00 views 4937

Medicii vor sta la veghe lîngă Catedrala Mitropolitană

În noaptea Învierii și a doua zi, în intervalul 16.00-08.00, o echipă de asistență medicală urgentă se va afla în preajma Catedralei Mitropolitane Nașterea Domnului din capitală î.

Diana Blanaru, purtătorul de cuvînt al Centrului National de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, a declarat pentru IPN că mai multe echipaje vor fi mobilizate în zilele de 23 și 24 aprilie, la Cimitirul „Sfîntul Lazăr" și Cimitirul Central din capitală. Acolo vor fi dislocate cinci echipe de asistență medicală urgentă, gata să acorde ajutor medical în caz de urgență, începînd cu ora 08.00 și pînă la plecarea din cimitire a tuturor celor care vin să-și pomenească răposații.

Solicitat de IPN, șeful adjunct al Direcției municipală sănătate, Constantin Rîmiș, a declarat că sîmbătă medicii de familie, ca de obicei, au program pînă la ora 14.00. În ziua de duminică și luni instituțiile de medicină primară nu vor lucra. Cetățenii care au nevoie de ajutor medical sînt îndemnați să apeleze la urgență, apelînd numărul scurt: 903.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

medic , Paste

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1975
Populația:
106 locuitori

Tudoreşti este un sat din cadrul comunei Bucuria, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cahul și la 164 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 106 oameni. Satul Tudorești a fost înființat în anul 1975.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.