Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 noiembrie 2016, 12:25 views 6161
Ce străzi ar repara taximetriștii dacă ar fi Primarul Chișinăului (Infografica)
28 noiembrie 2016, 12:25 views 6161

Ce străzi ar repara taximetriștii dacă ar fi Primarul Chișinăului (Infografica)

Dacă ar fi Primarul Chișinăului, taximetriștii din Capitală ar repara străzile Albișoara, Ion Creangă și 31 august 1989. Totodată, aproape 60% din taximetriști se arăta nemulțumiți de calitatea drumurilor deja reparate de către Primăria Capitalei, iar cele maiaglomerate intersecții din oraș sînt Tudor Vladimirescu-Uzinelor-Calea Moșilor-Calea Basarabiei, Ștefan cel Mare-Ion Creangă și Ismail-Ștefan cel Mare.

Acestea sînt datele unui chestionar realizat în prima decadă a lunii noiembrie, de către echipa Expert-Grup, cu suportul Domnului Sergiu Dodon – Președintele Patronatului Transportatorilor Auto de Pasageri și Bagaje în Regim de Taxi.

În total 284 de taximetriști din municipiul Chișinău au partipat la sun sondaj vis-a-vis de infrastructura stradală din mun. Chișinău.

Rezultate au fost centralizate într-un infografic, ce reflectă modul în care sînt percepute drumurile de către heavy userii drumurilor capitalei.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

taxi , reparatie , primaria , strada

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1627
Populația:
3400 locuitori

Todirești este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Todirești și Grăseni. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Ungheni și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3400 de oameni. Satul Todirești a fost menționat documentar în anul 1627.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.