Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 1985 Vizualizări

Centrul Chișinăului: 400 m³ de gunoi evacuați după Ziua Orașului


Potrivit reprezentanților Direcţiei generale locativ-comunale şi amenajare pentru a duce tot gunoiul, volumul căruia a atins cifra de 400 de metri cubi, a fost nevoie să fie efectuate 22 de curse.

În afară de aceasta, potrivit reprezentanților Întreprinderii Municipale "Spații Verzi", din scuarul Catedralei și Grădina Publică Ștefan cel Mare au mai fost transportate încă aproximativ 22 de tone de gunoi.

"Din păcate, oamenii vin să se odihnească, dar nu păstrează ordinea. Nu pot spune că sîntem obișnuiți cu acest lucru, sperăm ca data viitoare cetățeni să fie mai organizați", a declarat directorul adjunct al Întreprinderii Municipale"Spații verzi", Galina Leahu.

Cuvinte cheie:

Ziua Orașului , deşeuri , Chisinau

Localităţile Moldovei şi diasporei

Pietrosu

Statut:
Sat
Prima atestare:
1620
Populația:
798 locuitori

Pietrosu este un sat şi comună din raionul Făleşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Măgura Nouă, Pietrosu și Măgura. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 114 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 798 de oameni. Satul Pietrosu a fost menționat documentar în anul 1620.

Citeşte mai departe