Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 2415 Vizualizări

Cine nu va fi lăsat să intre în PMAN de Hramul Chișinăului


Angajații Inspectoratului Național de Patrulare vor asigura astăzi ordinea publică și securitatea rutieră în capitală, în legătură cu desfăşurarea manifestărilor dedicate sărbătorii „Hramul oraşului Chişinău".

Circulaţia transportului va fi sistată pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt, pe segmentul dintre străzile Ismail – Maria Cibotari, pînă la data de 15 octombrie, ora 06:00.

În vederea neadmiterii creării ambuteiajelor şi periclitării circulaţiei rutiere, ofițerii de patrulare vor dirija fluxul participanţilor la trafic şi redirecţiona deplasarea transportului pe parcursul desfăşurării manifestaţiilor.

Totodată, persoanele care vor avea un comportament violent sau se vor afla în stare de ebrietate avansată vor fi evacuate din zona de desfăşurare a manifestărilor. De asemenea, va fi interzis accesul la eveniment al persoanelor care deţin obiecte ce pun în pericol securitatea oamenilor.

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă cetățenii care vor veni în Piaţa Marii Adunări Naţionale să evite circulaţia rutieră în regiunea centrului Capitalei, de asemenea, să aibă grijă de bunurile personale, iar în caz de necesitate să solicite ajutorul celui mai apropriat polițist.

Cuvinte cheie:

PMAN , Ziua Orașului , acces

Localităţile Moldovei şi diasporei

Sadovoe

Statut:
Sat
Prima atestare:
1963
Populația:
1369 locuitori

Sadovoe este un sat şi comună în subordinea administrativă a municipiului Bălţi. Sadovoe este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Bălți și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1369 de locuitori. Satul Sadovoe a fost oficial înregistrat în anul 1963.

Citeşte mai departe