Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
13 octombrie 2016, 16:50 views 5045
Cum va fi redirecţionată circulaţia transportului public de Hramul Chişinăului
13 octombrie 2016, 16:50 views 5045

Cum va fi redirecţionată circulaţia transportului public de Hramul Chişinăului

De Hramul Oraşului Chişinău circulaţia transportului public va fi redirecţionată. Asta în perioada 13 octombrie şi 15 octombrie, de la ora 22.00 pînă la 05.00.

Pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt, în perimetrul străzilor Mihai Viteazul şi Ismail, circulaţia va fi sistată. De asemenea, pe 14 octmbrie 2016, va fi închisă circulaţia transportului pe străzile Columna şi Alexandru cel Bun, în perimetrul străzii Mitropolitul G. Bănulescu-Bodoni şi strada A. Puşkin.

Troleibuzele de pe liniile numărul 1, 5, 8, 22 şi 28, în direcţia sectorului Botanica – de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt pe străzile A. Şciusev, Bucureşti, Ciuflea şi în continuare pe traseele stabilite, iar în direcţia sectorului Buiucani – de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt pe străzile Ciuflea, Bucureşti, A. Şciusev, Mihai Viteazul, Columna, H. Coandă, Piaţa „Dimitrie Cantemir" şi în continuare pe traseele stabilite;

Troleibuzele de pe linia numărul 4, în direcţia sectorului Botanica – de pe str. A. Şciusev pe străzile Bucureşti, Ciuflea şi în continuare pe traseul stabilit, iar în direcţia sectorului Buiucani – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt pe străzile Ciuflea, Bucureşti, A. Şciusev, Vasile Lupu şi în continuare pe traseul stabilit;

Itinerarul liniei numărul 2 se modifică după cum urmează: de la str. Gh. Asachi pe străzile Pan Halippa, Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt şi în continuare pe traseul stabilit;

Troleibuzele de pe rutele numărul 7, 24, 25 şi 29 îşi vor scurta traseul şi vor circula doar pînă la str. Albişoara;

Itinerarul rutei numărul 10 se divizează în două părţi: prima parte – de la str. Studenţilor pînă la str. Albişoara, iar a doua parte – de la str. Mioriţa pînă la str. Bucureşti.

Autobuze

Itinerarul rutelor de autobuz numărul 3, 17, 46, A şi 122 se stabileşte pe str. Bucureşti în ambele direcţii;

Itinerarul rutelor de autobuz numărul 18, 33, 44 şi 49 se modifică după cum urmează: de la str. Tighina pe străzile Columna, Ismail şi în continuare conform direcţiilor respective;

Itinerarul rutei numărul 5 se divizează în două părţi: prima parte – de la str. N. Milescu-Spătarul pînă la str. Albişoara, iar a doua parte – de la bd. Cuza-Vodă pînă la str. Ismail.

Microbuze

Itinerarul rutelor de microbuz care circulă pe str. Alexandru cel Bun, în direcţia sectorului Buiucani, se modifică după cum urmează: de pe str. Alexandru cel Bun pe str. A. Puşkin, str. Ierusalim, bd. Gr. Vieru, str. Cosmonauţilor, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, str. Alexandru cel Bun şi în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sînt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Sursa: www.publika.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1794
Populația:
332 locuitori

Bocancea-Schit este un sat din cadrul comunei Dumbrăviţa, raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 0.80 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 6.06 km. Localitatea este situată la distanța de 36 km de oraşul Sîngerei şi la 103 km nord de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 332 de oameni. Satul Bocancea-Schit e atestat documentar în anul 1794.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.